Inloggning bokningssidan
Gå in på Bokning Tanto Bastu ange användarnamn: förnamn.efternamn och lösen: tilldelat lösenord från Låsborgen

Allmänhetens tider - tisd, onsd, torsd 19:00-20:30
Dessa pass är strikt avsatta för allmänheten och får bara aktiveras av föreningens bastuvärdar som tar på sig värdskapet.

Medlem
Är du medlem men inte bastuvärd får du boka plats på ett pass som redan aktiverats av en bastuvärd.  Du får inte boka bastun privat.

Medlem + bastuvärd
Är du registrerad Bastuvärd får du aktivera helt lediga pass. Du tar då på dig ansvaret att framförallt värma upp bastun innan. Viktigt att du kommunicerar avbokning eller förhinder med kort varsel till övriga medlemmar på passet.
Som utbildad bastuvärd får du även boka/hyra hela bastun för dig och dina vänner under 2 timmar.  Kostnad: 600 kr månd-torsd, 1200 kr fred-sönd

Steg-för-steg, boka en plats
  1. Klicka på Bokning Tanto Bastu. Föreningens bokningssystem öppnas i nytt fönster.
  2. Skriv in användarnamn och lösenord som du fick när du hämtade ut låskortet på Låsborgen.
  3. I schemat syns lediga och aktiverade pass. Ledigt pass kan bara aktiveras av registrerad bastuvärd och du dom inte är bastuvärd kan bara boka plats i redan aktiverade pass.
  4. Bokningssystemet ger slumpmässiga platsnummer. Den som aktiverar ett pass antar per automatik värdrollen. Viktigt att komma ihåg att ordna ersättare om man får förhinder! Detta kommuniceras enklast i Tanto medlemsgrupp
  5. Är du man får du självklart bara boka herr- eller mixtider, och vice verca om du är kvinna.
  6. Man får boka plats för 2 gäster/pass. Du ansvarar för att dina gäster swishar 50  kr till 123 170 27 86
  7. Man får inte boka/reservera platser på flera pass utan endast ett pass åt gången.

Steg-för-steg, boka hela bastun

3. Boka helt ledigt pass: klicka på passet flera gånger för att boka samtliga platser. Bokning av hela bastun får göras på alla pass utom på allmänhetens tider.
  4. Betala avgiften 600 kr månd-torsd och 1200 kr fred-sönd direkt vid bokning till Swish 1231702786. Genomförd bokning är bindande, dvs. ingen återbetalning vid avbokning. Det är inte möjligt att byta datum för privatbokning.
  5. Meddela ekonomi@tantobastuforening.se när bokning och avgift är genomförd.