Inloggning bokningssidan
Gå in på Bokning Tanto Bastu ange användarnamn: förnamn.efternamn och lösen: tilldelat lösenord (från Låsborgen)

Allmänhetens tider - tisd, onsd, torsd 19:00-20:30
Dessa pass är strikt avsatta för allmänheten och kan bara aktiveras av föreningens bastuvärdar som tar på sig värdskapet.

Medlem
Är du medlem men inte bastuvärd får du boka plats på ett pass som redan aktiverats av en bastuvärd.

Medlem/bastuvärd
Är du registrerad Bastuvärd får du aktivera helt lediga pass. Du tar då på dig ansvaret att framförallt värma upp bastun innan. Viktigt att du kommunicerar avbokning eller förhinder med kort varsel till övriga medlemmar på passet.
Som bastuvärd får du även boka hela bastun för dig och dina vänner för 600:- per pass.

Steg-för-steg, boka en plats
  1. Klicka på Bokning Tanto Bastu. Föreningens bokningssystem öppnas i nytt fönster.
  2. Skriv in användarnamn och lösenord som du fick när du hämtade ut låskortet på Låsborgen.
  3. I schemat syns lediga och aktiverade pass. Ledigt pass kan bara aktiveras av registrerad bastuvärd och du dom inte är bastuvärd kan bara boka plats i redan aktiverade pass.
  4. Bokningssystemet ger slumpmässiga platsnummer. Den som aktiverar ett pass antar per automatik värdrollen. Viktigt att komma ihåg att ordna ersättare om man får förhinder! Detta kommuniceras enklast i Tanto medlemsgrupp
  5. Är du man får du självklart bara boka herr- eller mixtider, och vice verca om du är kvinna.
  6. Man får boka platsgäster/ickemedlemmar. Klicka då flera gånger på samma pass. Du ansvarar för att dina gäster betalar 50:-

Steg-för-steg, boka hela bastun

3. Boka helt ledigt pass: klicka på passet flera gånger för att boka samtliga platser. Bokning av hela bastun får göras på alla pass utom på allmänhetens tider.
  4. Betala avgift via Swish 1231702786, 600 kr för bokning av hela bastun under 2 timmar.
  5. Meddela ekonomi@tantobastuforening.se att bokning är gjord i bokningsverktyget samt att avgift är inbetald.
(öppnas i nytt fönster)