Nyheter‎ > ‎

Inbetalningsavi utskickad för medlemsavgift och halvårsavgift

skickad 9 aug. 2016 08:12 av Mårten Niklasson   [ uppdaterad 9 aug. 2016 08:15 ]
Vi har skickat ut inbetalningsavgift till er som ansökt om medlemskap innan siste juli 2016. På avin står angivet 500 kr för medlemsavgift samt halv årsavgift, alltså 250 kr, för kvarvarande halvår 2016.

Har du ansökt innan sista jul och inte fått ett e-post med avi bifogad vill vi att du hör av dig till ekonomi@tantobastuforening.se för att ordna med medlemskap.

Har du redan betalt delsumma betalar du in resterande belopp som anges i avi. Har du betalt hela beloppet bortser du från avi. Har du betalt totalt 1000 kr antar vi att du önskar betala en hela årsavgift.

Vi ber er som ansökt om medlemskap efter den siste juli att avvakta tills vi hinner ikapp. Inbetalningsavi kommer även till er, var så säker.