Bokning av plats

Bokning av enskild plats i bastun

• Bastuvärd aktiverar, öppnar och stänger pass.
  • Icke-bastuvärd bokar plats på redan aktiverade pass. Får inte aktivera pass.
  • Man kan ha tre platser bokade åt gången. Egen plats + två gäster eller egen plats vid tre pass. När tre platser är bokade utgråas resten av kalendern.
  • Obs! Värdskap för allmänhetens pass samt utbildningspass är undantagna.

Rutin:

1. Klicka på Bokning Tanto Bastu.
  2. Skriv in namn.efternamn och lösenord du fick när du hämtade ut låskortet på Låsborgen.
  3. Bastuvärdar får aktivera pass - är du själv inte bastuvärd och du ser ett öppnat pass ha för vana att dubbelkolla i bastuvärdslistan som länkas på bokningens förstasida FÖRE du bokar in din plats.
  4. Viktigt att om man som bastuvärd får förhinder måste detta kommuniceras till de som bokat sig på passet. Detta görs enklast i Tanto medlemsgrupp och då genom att skriva ut de bokade vid namn så de kan konfirmera.
  5. Medlemmar får boka sig själv plus två gäster per pass och denne ansvarar för att gästerna swishar 50kr till 123 170 27 86.

Bokning som värd för Allmänhetens tider

• Tisd herr 19-21, onsd mix 19-21, torsd dam 19-21
  • Dessa pass är permanent avsatta för allmänheten och aktiveras av föreningens bastuvärdar. Vi uppmanar alla att någon gång ta på sig värdskap för dessa pass!
  • Ingen värd = outnyttjat pass
  • Man kan även öppna upp pass för allmänheten helgfria vardagar 9-13! Mixpass kan då öppnas oavsett dag, herr- och dampass på respektive dag
  • Den som värdat minst 10 gånger på ett kalenderår får nästkommande årsavgift betald.

Rutin:

1. Skicka bokningsförfrågan till boka@tantobastuforening.se med ditt för- och efternamn senast 48 tim innan.
  2. Avvakta bekräftelse
  3. Annonsera i Tanto Bastu offentlig

Bokning av hela bastun

• OBS! Endast utbildad bastuvärd som värdat för allmänhetens badtider (tisd/onsd/tors mellan 19-21) vid fyra tillfällen får boka hela bastun.
  • Max 14 personer totalt
  • Månd-torsd 7-15 samt 21-23, fred 7-15 (ej 21-23)
  • Lörd-sönd samt helgdagar är inte bokningsbara
  • Vid privatbokning är medlemmens samtliga tre bokningar inräknade i den enskilda bokningen

Rutin:

1. Skicka bokningsförfrågan med för- och efternamn, datum och tid till boka@tantobastuforening.se.
  2. Avvakta bokningsbekräftelse
  3. Vid bekräftad bokning - betala 600 kr till swish 1231702786 inom 24 timmar. Bokningen är bindande!
  4. Vid försenad betalning tas bokningen bort och avgiften återbetalas.

Måndag - dam

Tisdagar - herr