Allt bad sker på egen risk. Tänk på att det kan vara halt på trätrallen.

OBS! Larminstruktion
Larmet avaktiverar sig automatiskt en timme före bokad tid. Det aktiveras igen en timme efter ­bokad tid. Allt sköts alltså automatiskt och du behöver inte göra något.

Om du råkat dröja kvar i bastun mer än en timme efter bokning löses larmet ut, och en ­ganska svag larmsignal hörs. Ring då genast Nokas larmcentral tel. 010 210 90 00.
- Uppge vår behörighetskod. Du hittar den under "Viktigt meddelande" när du har loggat in i bokningsverktyget.

Gör du inte detta så skickar Nokas ut två väktarbilar. Kostnaden, ca 4000 kronor, kommer belasta den anknutna tidens bastuvärd.

Tanto Bastu kom till genom ett medborgarförslag till Södermalms stadsdelsnämnd sommaren 2015. Tanto bastuförening bildades våren 2016 för att driva bastun. Bastun invigdes i juni 2016. Med hjälp av medlemsavgifter och ideellt arbete får vi tillsammans allt att fungera! Om föreningens verksamhet går att läsa under rubrikerna ovan.

Medlemsskap
Som medlem kan du boka plats i bastun. Ett medlemskap kostar 500 kr i inträdesavgift och 500 kr i årsavgift. Under Ordningsregler finner ni en medlems rättigheter och skyldigheter. Läs hur bokning går till under Bokning

Bastuvärd

Bastuvärd blir du genom att lära dig hur det går till att elda, städa, larma under ett pass i Tantobastun. Läs mer under Bastuvärd.

Allmänhetens tider

Ambitionen är att hitta medlemmar som kan hålla öppet för allmänheten. Allmänhetens spikade tider finner ni i facebookgruppen Tanto bastuförening. Kostnad är satt till 50 kronor per bastutillfälle.

Boka hela bastun

Det är möjligt att som medlem boka hela bastun under begränsade tider. Kostnad är beslutad till 600 kr per pass. Läs hur bokning går till under Bokning.

Vanliga frågor

Vi besvarar e-post-frågor i den mån vi hinner, ni finner svaren till vanligt förekommande frågor under Vanliga frågor.
För allmänheten:
se FB-grupp för säkrade tider
50 kr per person
ons mix 19–20.30
tor dam 19–20.30
fre herr 19–20.30

För medlemmar:
Tider aktiveras av bastuvärd. Platser får därefter bokas av enskilda medlemmar,  se  Bokning för aktiverade tider
mån dam 07–23
tis herr 07–23